?> Средногорие Медия
 

ИНТЕРНЕТ РАДИО СРЕДНОГОРИЕ

част от медийна група "Средногорие Медия"

Собственост - Радио
Радио Средногорие

Историята на интернет радио "Средногорие" започва още от 2007 година, когато е известно в региона като радио "Нов Поглед". В продължение на повече от 4 години радиото разпространяванеше музика, новини и различни музикални предавания, част от които в последствие бяха доразвити като телевизионни предавания от "Средногорие Медия".

Новите технологии и модерните медийни канали изискват нови решения и интернет радио "Средногорие" беше възстановено за да отговори на новите предизвикателства като аудио-подкасти, музика и предаване на новини през каналите на Фейсбук и Ютюб.

Интернет радио "Средногорие" е собственост на търговската марка "Средногорие Медия", която се управлява от "Нов Поглед Медия Груп" ЕООД и "Ретел" ЕАД.


Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"